Edda Gudnadottir signar nytt kontrakt!

293

Med stor glädje kan vi meddela att vår skickliga tvåvägscenter Edda Gudnadottir har signat ett nytt kontrakt med FBC Lerum. Edda har FBC Lerum som moderklubb och spelat i den röda tröjan hela sin karriär bortsett från en period under förra säsongen då hon valde att prova lyckan i både Pixbo och Göteborg. I januari återvände Edda som ett vasst nyförvärv i jakten på allsvenskan och var starkt bidragande till lagets framgångar.

Edda säger så här om beslutet att signa nytt avtal med FBC Lerum.

Med tanke på föregående säsong kände jag att Lerum detta året skulle vara det bästa alternativet. En trygg känsla att känna laget och tränarna bra men även föreningen i sig. Därför är det bara roligt och skönt att signa nytt med Lerum detta året. 

Det tog drygt en månad sedan var formen tillbaka och spelsystemet intrimmat. Under seriens slutspurt och kvalspelet var du en av lagets mest tongivande spelare. Utöver detta så hade du en stor roll i JAS-laget med en femte plats på innebandyfesten. Vilket helhetsbetyg sätter du på din säsong och vilka delar i ditt spel vill du utveckla?
Skulle ge mig ett helhetsbetyg som godkänt, finns med och motgångar under säsongen men i slutspurten kände jag mig helt tillbaka efter en lite speciell säsong för egen del. Så godkänd och tror på en bättre egen prestation under kommande säsong. Allt är ju något man vill utveckla, helheten vill jag ska sitta, kunna ta besluten snabbare och rätt beslut vid rätt tillfällen. Och lära mig våga och inte tänka för mycket för de är då jag spelar som bäst.

Ni föll precis på mållinjen i det allsvenska kvalet mot Växjö med den försmädliga marginalen av ett mål. En tuff situation att hantera dels där och då men även att bearbeta efteråt. Glädjande har stora delar av truppen valt att stanna kvar. Från U-laget har Emma och Freja tagit klivet upp och det jobbas på fler nyförvärv. Dina tankar om serien och säsongen som kommer? Är det revanschläge som gäller för er?
Serien blir mer spännande tror jag då nya lag tillkommer och att trupperna i alla lag ändras, spelare byter,slutar osv. Så de blir spännande att se vilka lag som blivit bättre eller eventuellt sämre. Och revanschläge är det alltid, och utan förra säsongens resultat hade man ändå alltid gått för kval och vinster annars är de onödigt att spela 😉

Mattias Flodén kommenterar:
En superviktig kontraktsförlängning! Det glädjer mig väldigt mycket att Edda väljer att stanna och med sitt beslut visar hon en stark tro på det vi gör. Edda är en ledargestalt på planen där hon styr och driver spelet framåt. Med kreativitet och en dynamiska spelstil är hon ett stort hot och det mest oförutsägbara kan ske. Under sommaren kommer Edda lägga fullt fokus på sin rehab. Därefter ser jag framemot att se henne spela sin bästa innebandy i karriären och tillsammans skall vi ta laget till ytterligare en nivå.