Damerna hittade glädje trots inställd seriepremiär

238
Foto: Christoffer Sturesson

I lördags skulle FBC Lerum damer äntligen få kliva in i årets tävlingssäsong när det var dags för hemmapremiär mot Guldhedens IK.

Det var upplagt för innebandyfest i Lerums Arena i lördags med dubbla matcher och seriepremiär för FBC Lerums damer. Med bara timmar kvar till match mottogs dock det tråkiga beskedet att Guldheden tvingades lämna walk over efter att inte ha fått ihop tillräckligt med spelare, ett problem som vi ser på flera håll i innebandy-Sverige.

Damlaget deppade inte ihop för det, utan tillsammans med sina största supportrar i FBC Lerums F10/11 så skapade man en härlig stund genom att spela en internmatch som bjöd på mycket glädje och skratt.

Lerum tilldömdes segern mot Guldheden med 5-0 och får istället spela säsongens första tävlingsmatch på bortaplan kommande söndag när man ställs mot IBF Backadalen i en repris från förra säsongens dramatiska slutomgång. Matchstart kl 13.00 i Lundbystrand.