Dubbellicens för Flodmar

312
Foto: Christoffer Sturesson

FBC Lerums herrar kan meddela att Hampus Flodmar, född 2004, kommer att få chansen att representera IBK Alingsås i division 1 under resterande del av säsongen via en dubbellicens. Dubbellicensen som möjliggör att Hampus fortsatt tillhör FBC Lerum och kan representera klubbens olika lag, men även få chansen att testa på spel grannklubben Alingsås.

Alingsås som just nu placerar sig som serieledare i division 1 Västra Götaland efter åtta spelade matcher, där man skuggas av IBK Lidköping, Pixbo Wallenstam och Fristad främst. Redan nästa vecka kan Hampus få chansen att debutera när Alingsås ställs mot Varla på bortaplan.

Rasmus Larsson från sportgruppen säger följande: ”En bra lösning där Hampus kan erbjudas speltid på en bra nivå och samtidigt utmanas och ta nästa kliv i sin utveckling. Vi tackar Alingsås för en god dialog och önskar laget lycka till under resterande del av säsongen