Vi söker marknadskrafter!

236

FBC Lerum bedriver en verksamhet som involverar långt fler än våra 700 spelare och 150 ledare. Vi engagerar kontinuerligt en intressesfär på 7-8000 som på olika sätt följer klubben och alla våra aktiviteter. Vi har en attraktionskraft där många partners valt att jobba ihop med oss för att skapa exponering, nyttja FBC för association, aktivera sig genom klubben och att nyttja vårt nätverk på olika sätt.

Vi har ett mycket attraktivt och väl genomarbetat erbjudande oavsett hur våra partners vill nyttja samarbetet och vi är helt övertygade om att det finns många fler därute som vill synas och arbeta ihop med FBC Lerum.

Vi har en otroligt bred verksamhet med allt från Bagheera Innebandyskola till Allsvenskt spel till parasportlaget Team Unik och veteraninnebandy.

Vad vi dock saknar är armar, ben, hjärnor och händer som kan hjälpa oss nyttja de fantastiska förutsättningar vi trots allt har.

Vi behöver dörröppnare till samtal, partnerskapssäljare, eventpersonal, funktionärer, marknadskompetens m.m., m.m. för att kunna ta nästa steg som förening.

Vi behöver också krafter som kan jobba med publikrekrytering genom att utnyttja den stora mängd data föreningen förfogar över som än så länge används i alldeles för liten grad. Vi vill kunna sprida vårt budskap till olika intressegrupper, skapa skräddarsydda budskap och erbjudande och framförallt skapa ett aldrig sinande positivt brus om FBC Lerum och alla våra förehavanden.

Känner du dig manad och vill tjäna en extra slant? Kontakta lomis@fbclerum.se eller 0730-279127 så berättar vi mer!