Seger för herrarna borta mot Partille

535
Foto: Christoffer Sturesson

Under helgen så spelade herrarna säsongen tredje träningsmatch. Denna gången väntade en av höstens motståndare, nämligen Partille. 

Partille som förra året överraskade rejält som nykomling och tog en fin kvalplats, där man föll mot Warberg. Inför årets säsong har man fortsatt föryngringen som redan påbörjades under fjolåret med flertalet duktiga spelare födda 2005 som fick förtroende, där firma Malmström/Jansson bidrar med rutin och oerhörd spets. 

För Lerums del så kunde Tim Brithen göra säsongsdebut och även hitta målet. Period ett vanns av Lerum med 1-2, där Qvarfordt var den andra målskytten. 

Period två blev jämn, Lerum med mycket boll, men som emellanåt hade svårt att skapa chanser. Lucas Svensson gjorde 1-3, Partille reducerade via Liam Aruvald. 

I tredje så kunde Anton Svanberg nyttja ett powerplay, innan Partille på nytt reducerade. Resultat stod sig perioden ut trots en del lägen och Lerum vann matchen med 3-4. En avslutande period där Lerum vaskade om rejält i laget och gav alla speltid i truppen. Philip Tapper vaktade kassen hela matchen och stod för en stabil insats. 

Målskyttar: 

Kasper Qvarfordt, Tim Brithen, Lucas Svensson och Anton Svanberg. 

Kasper Qvarfordt säger följande kring matchen:

Kul med första vinsten för säsongen! Första två matcherna var ju mot två SSL-lag där vi förlorar med 1 respektive 2 mål bara vilket också var goda resultat. Men var extra kul nu i helgen när vi fick möta en seriekonkurrent och ha lite mer boll och spela lite mer anfallspel precis som vi vill göra. Tycker vi gör en stabil match och känner att vi har rätt bra koll på dom hela matchen och hade kunnat hänga dit några till bollar. Men som sagt skönt att få med sig första vinsten och nu känns det som vi är igång mer på riktigt! 

Även kul för Tim att han fick göra sin första match och göra mål direkt.

Redan på onsdag är det dags igen när man gästar Pixbo i en tuff bortamatch.