Utmanande när serietvåan gästar Rydsbergshallen

171
På bilden Hugo Lord vid hemmamatch i Rydsbergshallen. Foto: Per Johansson

Helgen startar med en tuff match för vårt division 2-lag, när man ska möta Göteborg på hemmaplan, fjolårets division 1-lag.

Hittills har Lerum spelat fem matcher, tagit tio poäng totalt och Anton Sederström som är en av årets nya spelare, säger följande.
– Tycker vår inledning har varit blandad. Vi gör mycket bra, men även saker som är mindre bra vilket även speglar resultaten, men vi har tagit poäng och är fortfarande med och slåss om topplaceringarna.

Förra helgen blev det två poäng mot Älvstranden, ett lag man nog gärna hade velat haft full pott mot.
– Matchen mot Älvstranden var en berg och dalbana tycker jag. Vi börjar matchen väldigt halvknackigt, men tycker vi jobbar in oss mer och mer i matchen och får med oss lite resultat när vi rullar bollen snabbt vilket gjorde att dom hade lite tufft att hänga med i spelet. Som vi gick igenom inför så har dom några duktiga spelare som gör sina poäng vilket dom tyvärr gör mot oss, men tycker vi visar karaktär som mot Frölunda och tar extra poängen i övertid trots mycket bortfall i truppen.

Nu väntar ett betydligt tuffare motstånd, nämligen Göteborg som börjat serien starkt som väntat med en hel del tunga nyförvärv i laget.
– En tuff match mot ett bra Göteborg där det gäller att vara påkopplade redan från uppvärmningen, men jag tror på denna truppen. Sätter vi försvaret så kommer vi straffa dom med våran offensiv som är väldigt vass.

Vad vill du se från ditt eget lag här framöver för att ha chans till fler segrar?
– Mål vet jag att vi gör så det är lite det jag vart inne på så är det försvaret. Sätter vi det och värderar rätt i rätt lägen så kommer vi få våra chanser framåt.

Missa inte morgondagens spännande match i Rydsbergshallen, matchstart kl 20.00 – Varmt välkomna!