Emil Häggsten ger sina tankar inför morgondagens match i HJ-JAS

166
Foto: Per Johansson

Matcherna duggar tätt för vårt HJ-JAS när det drar ihop sig mot uppehållet som stundar över jul.

I söndags skulle man möta Mölndal på bortaplan, där en svag trend behövdes brytas.
– Innan matchen så sa vi att vi behöver komma ur vår formsvacka och kämpa oss tillbaka till vår nivå som saknats de senaste matcherna. Vi kom överens om att vi skulle slita oss till 3 pinnar, säger Emil Häggsten till hemsidan.

Även om det satt långt inne, så skulle Lerum till sist ta tre poäng. Ett sent avgörande i slutskedet betydde 7-6 ledning och till sist seger.
– Matchen var jämn i tre perioder och Mölndal hade några bra spelare, men vi var det bättre laget och gjorde oss förtjänta vinsten. Alla i laget bidrog med det man skulle.

Redan under onsdagskvällen är det dags igen. Då spelar man en hemmamatch när Göteborg/Bergum gästar.
– Ingen match är lätt i denna serien så det gäller att hålla fokus. Få grepp om matchen tidigt och inte släppa taget.

Efter en fin inledning på årets säsong så har man tappat lite poäng under slutskedet. Man behöver fortsatt jaga främst Kärra och har inte råd att tappa fler poäng.
– Klart att vi vet hur läget är, men vi ska hålla vårat fokus på det som vi själva kan påverka, vilket är att vinna våra matcher.

Häggsten är ny i laget och kom in här under hösten. Han har nu hunnit spela ett par matcher både i division 2 samt JAS och förra matchen trillade det även in ett par poäng.
– Den har varit bra, alla i laget är goa gubbar och de har välkomnat mig bra. Jag gillar också spelstilen då den passar mig bättre känns det som. Lite knackigt gick det i de två första matcherna men det kändes som det släppte för mig mot Mölndal när vi segrade.

Varmt välkomna till Rydsbergshallen för att fira Lucia med en härlig JAS-match. Matchstart klockan 19.30.