Söderberg och Eriksson förlänger sina avtal

276

Ytterligare två spelare är klara för en fortsättning i den röda Lerumströjan. Det rör sig om två backar denna gången, nämligen Adrian Söderberg och Felix Eriksson.

Eriksson som är egen produkt och går in på sin femte säsong i A-truppen. Efter att tidigare ha figurerat högre upp i planen, är han numera placerad som back under senaste säsongerna. Förra året noterades han även för åtta matcher i division 1 via en dubbellicens till Alingsås. Felix som också representerat Västsvenska i SDF-SM.

Söderberg som kom till klubben inför säsongen 20/21 från IBK Göteborg och som därmed hunnit spela fyra säsonger. Den gångna säsongen noterades han för sju poäng på 16 matcher, där hans poängbästa säsong var 21/22 när han stod för 12 poäng.

Anton Olofsson kommenterar de två senaste förlängningarna:
Kul att Adrian och Felix är med på tåget, två spelare som vart här längre och det känns såklart jättebra att dem kommer fortsatt spela i rött kommande säsong!