Eftertraktad spelare skriver på för Lerum

384

FBC Lerum kan glädjande presentera nästa nyförvärv till klubbens herrlag. En av Sveriges mest jagade spelare, Hugo Karlsson ansluter ifrån division 1-klubben Olofström. Karlsson har varit jagad av flertalet SSL-klubbar, men kommer alltså återfinnas i allsvenskan nästa år i den röda tröjan.

Karlsson med Carlshamn som moderklubb, valde inför säsongen 19/20 att kliva över till Olofström. Utöver det så har han noterats för en säsong i allsvenskan, då i en gammal seriebekanting i form av Lagan IBK under säsongen 21/22. Där blev det 28 poäng, varav 20 mål när han spelade 22 matcher innan han återvände till Olofström. Det ska tilläggas att han då spelade med Kasper Qvarfordt och Tim Brithen bland annat som därmed blir bekanta ansikten.

Under den nyss avslutade säsongen så stod han för 56 poäng under grundserien samt 11 poäng under kvalet när Olofström till sist fick se sig besegrade av Mattis Wibergs Hovshaga.

Karlsson säger såhär om sitt val:
Väldigt kul att det äntligen är klart, jag är väldigt taggad på att vara en Lerumspelare nästa säsong. Hoppas kunna bjuda publiken på en offensiv och underhållande innebandy

Anton Olofsson är mycket nöjd med sitt senaste tillskott:
Hugo är ett mycket spännande och spetsigt nyförvärv, en väldigt bra spelare offensivt som jag tror kommer passa in mycket bra hos oss!