F06 vann Salming Cup

524

FBC Lerum F06 spelade under lördagen Salming start cup
En dramatisk turnering med två medverkande lag från Alingsås duktiga 06/07 skulle bli Lerums stora motståndare denna cup
.
Det skulle började dock med en tydlig 8-0 vinst mot cuparrangörernas bidrag Lindås 07. Det var sedan dags att möta Alingsås blå lag där det blev en tuff 4-1 förlust. Trots förlusten var Lerum klara för A-slutspel tack vare sin målskillnad. Där skulle tre lag göra upp i ett poolspel och först ut var Alingsås blå lag igen. Denna gång fick dock Lerum revansch genom en taktiskt 3-2 seger och sedan var det dags för ett möte med Alingsås vita lag. Det såg länge ut som att Lerum skulle stå vinnare även här men Alingsås utjämnade i slutet på matchen och det slutar 3-3.
För att Lerum ska ta hem vinsten krävdes det att Alingsås blå skulle ta minst 1 poäng av deras vita lag. Efter en nervös väntan och påhejande bakom plexiglas så får vi se ett Alingsås blå ta hem en seger, vilket gör det otroliga att Alingsås spelar hem guldet åt Lerum genom att slå……..Alingsås. Måste ge Alingsås cred för att de visar fair play här och ger allt de kan!
Vinst i cupen för Lerums F06 och en bra start på säsongen!!!