Eddie tillbaka i FBC på dubbellicens

594

Eddie Nissen-Sandberg, 22 år ansluter till FBC Lerum på dubbellicens med Lockerud Mariestad.

Många minns nog Eddie som den starke och hårt jobbande forwarden som gjorde sex matcher med FBC Lerum under klubbens senaste Allsvenska sejour för två år sedan. Då blev det fyra mål och två assist på sex matcher och Eddie spelade då precis som nu på dubbellicens med Lockerud.

Eddie tillhörde förra året Jönköping IK i SSL, men gick tillbaka till Lockerud efter halva säsongen då en skada satte stopp för fortsatt spel på hösta nivån då. Han har spelat med dem i division 1 under årets säsong, innan det nu även blir spel med Lerum i Allsvenskan. Eddie kommer vara tillgänglig för spel med FBC redan till helgens bortamatch mot Malmö FBC.

Huvudtränare Anton Olofsson känner Eddie väl och är ser fram emot att se Eddie i laget.
– Först och främst tack till min gamla klubb Lockerud för möjligheten att skriva denna dubbel-licens, vi hoppas det ska ge en positiv effekt för samtliga parter. Eddie känner ju redan FBC-publiken till sen tidigare och han behöver ingen närmare presentation, ett starkt tillskott för oss helt klart de matcher han kan va med

Eddie själv om återkomsten.
– Gött att vara tillbaka! Man har ju saknat gubbarna och framförallt Bäckmans ljug i omklädningsrum och buss. Så dom här matcherna blir tillräckligt för att jag ska hinna tröttna på Bäckman tills nästa säsong.