”Pagge” inför Åstorp/Kvidinge

346

På söndag är det dags för den åttonde matchen i räkningen. Det är hemmamatch och skånska Åstorp/Kvidinge kommer på besök. Senast det begav sig mellan lagen kunde Lerum ta tre poäng, men det å andra sidan är historia och nu är förutsättningarna annorlunda. Vi tog tempen på Robin Pagoldh.
– ”Vi måste hålla oss till vår gameplan fullt ut och på så vis undvika dippar i matchen. Spelar vi vårt spel så tror jag vi kommer att ta tre riktigt sköna poäng.

Det var Robin som vaktade stolparna när FBC kunde defibrillera ”de magenta”. En stabil insats som kröntes med tre poäng.
– ”Vi gör en solid prestation över 60 minuter. Vi har egentligen kontroll från första bytet men ändå var det Malmö i ledning både en och två gånger. Jag kände aldrig någon oro då mina lagkamrater stod upp bra i försvaret och gjorde det enkelt för mig. Vi kunde växa oss in i matchen och ta över stafettpinnen och hämta hem poängen.”

Inledningen för Lerum har varit bra med 10 inkasserade poäng. Men truppen har haft en desto högre kravbild på sig själva. Det som varit faktorn i de tre förlusterna har varit dipparna i matcherna där man inte lyckats stoppa blödningar.
– ”Är vi inte påkopplade så kan matchen rinna oss ur händerna väldigt fort. Givetvis ska man inte glömma att vi är nykomlingar och på pappret de yngsta laget i serien. Varje match är en erfarenhet för oss som vi måste lära av, på så vis känner jag mig trygg i att poängen kommer bli fler på lång sikt.”

På söndag kommer Åstorp/Kvidinge på besök i Lerums Arena. Robin har bilden klar för sig vad som krävs för att kamma hem tre poäng.
– ”Förutsättningarna är på plats med en god träningsvecka. Nu ser vi fram emot träning ikväll fredag och den matchförberedande träningen på söndag. Spelar vi vårt spel och är påkopplade så vinner vi. Joel Ekström kommer att kliva fram och visa att han är Allsvenskans hetaste spelare och avgör till vår fördel.”

På söndag är det fortsatt stängt för publik i Lerums Arena. Vi hänvisar våra supportrar och innebandyintresserade att streama matchen på http://innebandy.tv/lerum