Förlängda skärpta allmänna råd

308

Folkhälsomyndigheten har idag(19/11) beslutat om förlängda skärpta allmänna råd i Västra Götalands regionen till och med 13 december. Detta påverkar fortsatt FBC Lerums verksamhet.

FBC Lerum har som förening hela tiden arbetat för att ta vårt ansvar för att minska smittspridningen och det är något som vi tänker fortsätta göra.

Föreningen har en linje där vi helt följer de restriktioner och riktlinjer som kommer från myndigheter, region och förbund och inte gör egna tolkningar och avvikelser.

VÄSTSVENSKA INNEBANDYFÖRBUNDET PAUSAR TÄVLINGSVERKSAMHETEN T.O.M. 31 DECEMBER
I och med de förlängda skärpta allmänna råden så pausar Västsvenska Innebandyförbundet sin tävlingsverksamhet fram till 31 december. Det innebär att samtliga matcher är uppskjutna/inställda fram till detta datum. Västsvenska hoppas kunna återuppta tävlingsverksamheten i januari, de återkommer med information kring seriestrukturer och hantering av matcher som blivit inställda under ”lock-down”. Läs mer på deras sida.

BARN OCH UNGDOMAR
Det är tillåtet att träna om man är född 2005 eller senare. Det innebär att vi fortsätter träningsverksamheten för barn och ungdomar födda 2005 och senare, möjlighet till nya träningstider har uppstått i och med att vi har vissa lag som ha pausade träningar.

För spelare födda 2004 och tidigare så är det fortsatt inte tillåtet med gruppträning såväl inomhus som utomhus. FBC Lerum uppmuntrar dessa att köra egenträning hemifrån för att vara redo när träning och matchspel kan återupptas.

Tänk på att stanna hemma om du visar symptom eller om någon i din familj är sjuk eller visar symtom. Tvätta händerna regelbundet med två och vatten före och efter träning.

VÅRT HERRLAG I ALLSVENSKAN
Svenska innebandyförbundet har tagit beslut att Allsvenskan Herrar går under kriteriet ”nationell elit” eller ”yrkesmässig idrott”. Det innebär att de kommer att fortsätta med sina träningar och sitt matchschema till förbundet meddelar något annat.

PUBLIK
FBC Lerum kommer fortsatt att inte tillåta någon publik vid herrlagets hemmamatcher i Lerums Arena.

SE HERRLAGETS MATCHER
Samtliga herrlagets matcher sänds på innebandy-tv.
www.innebandy.tv/lerum

Ta hand om varandra och håll avstånd!