Victor Johansson matchens profil omgång 11

438

Äntligen dags för match i dubbel bemärkelse. Nu är det åter dags att inta Lerums Arena när Lagans IBK kommer på besök. Efter att matchen mot Warberg IC flyttades så blev det ett längre uppehåll efter övertidssegern mot Lindås Waves. Just Lagan och Warberg ställdes tidigare mot varandra i veckan där Lagan utmanövrerades av storklubben från Sveriges kurort. Vi tog tempen på Victor Johansson och tar del av hans tankar inför morgondagens drabbning.

Träningsveckan är avverkad. Efter ett lite längre uppehåll har man lyckats hålla uppe intensiteten.
– Jag har haft en bra känsla genom träningsveckan och är helt säker på att vi kommer göra en riktigt bra match. Det har verkligen varit viktigt att vi har bibehållit kvalitén trots uppehållet.

Just uppehållet är du inne på. Hur laddar man om för match igen?
– Det har varit tråkigt med uppehåll, helt klart. Jag har legat i med träning för att komma så väl förberedd som möjligt. Det är alltid skönt med rutiner på de sättet att de är lätt att studsa tillbaka på match igen.

Trots sin ringa ålder har Victor varit ett återkommande namn med mycket spaltmeter i de olika medierna. Det går verkligen att ta på Victor när han uttrycker känslan han har inom sig.
– Mitt självförtroende är riktigt bra just nu. Jag tror på det jag gör och jag får mycket förtroende från mitt lag. Det gör att det blir ganska enkelt för mig att kunna spela avslappnat. Nu är jag riktigt taggad för match igen och vill bara att matchen ska blåsas igång.

Lagan kommer på besök. Hur ser du på omgångens motståndare?
– Lagan är ett bra lag som spelar stort. De har hållit nere målsiffrorna så främst står de för en väldigt bra defensiv. Jag tror att vi kommer vara spelförande och äga stora delar av matchen. Men det gäller att vi minimerar misstagen, som alltid.

Finns det någon i laget som tittarna bör hålla ett extra öga på i morgondagens match?
– Eddie Nissen Sandberg har varit riktigt tung att möta under veckans träningar. Han kommer vara en som jag rekommenderar er att hålla koll på.

Som vanligt rattar ni in på http://innebandy.tv/lerum för att ta del av morgondagens match.