Gustav Bolander matchens profil omgång 14

422

Det blev en klang och jubel föreställning sist det begav sig i arenan när gästande Nykvarn fick vända hem tomhänta. Matchens profil är idag en spelare som fått förtroendet från start i morgondagens möte. Gustav Bolander gör sin första säsong i Allsvenskan och vi passade på att ta tempen inför morgondagens möte mot Örebro.

Seger direkt på det nya året, vad var dina upplevelser av matchen?
– Skönt att starta året med en seger, tycker vi tar tag i taktpinnen från start och står för en bra insats.

Hur ser du på den första säsongen i Allsvenskan för egen del?
– Tycker vi har gjort det okej, vi har en stor verktygslåda och har lärt oss mycket under säsongens första halva. Personligen så hade jag önskat mer, men det kommer.

Du har trots sparsamt med speltid tagit en stor roll vid sidan av planen. Hur känner du för den rollen och hur viktigt är det att bidra på sitt sätt?
– Så är det, ibland är sporten sådan. Innebandy är en lagsport och ibland får man knyta näven i fickan och bidra så mycket man kan. Laget är det viktigaste och att vi vinner är det som är det huvudsakliga.

Hur har tränings/matchveckan se ut?
– En intensiv vecka, men det är bara kul. Vi har haft en genomgående bra träningsvecka så det känns skönt att ha det i ryggen inför helgens match.

Vad blir viktigt för att kunna bärga tre nya poäng?
– Att vi fortsätter på den inslagna vägen från Nykvarn-matchen. Att vi är påkopplade och noggranna genom hela match och sätter dit bollarna.

Vem bör man hålla ett extra öga på?
Jesper Wallström, både en frejdig lirare och en gubbe som sliter som ett djur!

Hur ser du på att komma in i hetluften?
– Ska bli riktigt roligt, jag känner mig redo och tror det kommer bli en härlig match.

Matchen ser ni som vanligt på http://innebandy.tv/lerum med sändningsstart 15.50 och matchstart 16.00.