Positiva matcher för damerna

217

FBC Lerums div 1-damer har i helgen träningsspelat mot dels allsvenska Lindås i torsdags och idag på söndagseftermiddagen mot Fristad. Det blev förlust mot Lindås med knappa 2-4 men söndagen förgylldes av stabil seger med 6-1.

Mot Lindås var det ett oerhört taggat FBC Lerum som definitivt höll jämna steg med Lindås som spelar en våning upp. Det var längesen vi såg ett sånt tempo men det har förmodligen att göra med att alla är så sugna på innebandy igen och riktiga matcher efter det långa uppehållet. FBC har fått injektion med ett antal nya spelare som skapat positiv konkurrens i en grupp som andas positivism. Det var först i tredje perioden som Lindås fick göra ett ryck och till slut vinna med 2-4.

Mot Fristad hade fortfarande FBC Lerum springet i benen som skapade oreda hos Fristad som fick slå ifrån sig. Man luftade ännu fler spelare och det driv och jävlaranamma som hela laget visade upp borgar för en mycket intressant säsong. Fristad är tippat som topplag i div 1 Västergötland och denna dag var det klasskillnad på lagen till FBCs fördel. Efter åtta minuter hade Lerum redan en 3-0-ledning och snart fyllde man på med fyran i 12:e minuten. När man skapat sig det avståndet höll man det matchen ut. Man fyllde på med ett mål till i andra och tredje och slutresultatet blev 6-1. Klart imponerande insats och sex olika målgörare i matchen vilket är en styrka.