Matchens profil vs Höllviken – Tim Sandblom

319
Foto: Christoffer Sturesson

Det är återigen dags för match för våra herrar, när en av säsongens längsta och tuffaste bortamatcher står på schemat – Höllviken.

För två helger sedan lyckades man med en bragdartad vändning borta mot Lillån som räddade en poäng. Man gick från 8-2 till 8-8.
– Vi gav bort alldeles för enkla mål i början av matchen och låg under med 8-2. Det var starkt av oss att vända matchen och få med oss en poäng hem. Tyder på att vi har en god moral i gruppen, säger Tim Sandblom.

Hur har tiden sett ut därefter?
– Vi har kört på som vanligt men med lite tuffare pass in emellan.

Nu är det alltså dags att möta Höllviken som åkte ur SSL inför årets säsong. Dessutom kommer man ha ett avbräck då lagkapten Reinholdsson ej finns tillgänglig på grund av en avstängning efter den olyckliga tacklingen mot Åby.
– Höllviken är ett bra lag med en bra spets och en mycket bra första femma som kan ställa till problem för oss. Det är väldigt synd att Reine in ska vara med.

Många håller ju Höllviken högt och att ni blir underdogs. Hur ser du på det?
– Det är alltid kul att var underdogs, det var vi ju förra året. Då är det lättare att kunna bli med avslappnade i spelet och bara köra vår grej som vi är bra på.

För Sandblom har det varit en fullspäckad höst. Spel i både A-lag och JAS-lag samt en U19-samling på Bosön.
– Förutom att jag haft lite förkylningar här och där som ställt till det så var knackig inledning, precis som för hela laget, de första två matcherna. Men nu de senaste omgångarna har det känts bra.

Matchen startar kl 15.00 imorgon lördag och du kan se matchen på www.innebandy.tv