Tobias Sanne lämnar Lerum

575
Foto: Christoffer Sturesson

Det står nu klart att Tobias Sanne lämnar herrlag efter drygt en halv säsong. Sanne som var ett av sommarens nyförvärv när Romelanda la ner sin verksamhet, hade aldrig tidigare spelat högre än division 1, men valde att ge det chansen. I kombination med plugg, jobb och fotboll så finns inte tiden för en fullständig satsning och säsongen kommer därmed inte fullföljas.

Sanne som på sina nio matcher noterades för nio poäng fördelat på sju mål och två assist. Inte minst ett oerhört vackert mål mot Fagerhult i premiären, samt två viktiga mål borta mot Warberg som var nära att resultera i poäng.

Sanne kommer istället fortsätta säsongen i division 1 och IBK Kungälv, där han redan under söndagen stod för en lyckad debut och gjorde 3+2 när Kungälv slog Lidköping i en viktig match.

Sanne kommenterar själv tiden i Lerum såhär:
– Det har varit en rolig tid i Lerum och jag har lärt mig mycket innebandy som jag kommer ta med mig i framtiden. Tanken var att fortsätta spela resten av säsongen, men det blev till slut för mycket tid som behövde läggas för att göra det fullt ut för tillfället. Vi kanske ses i framtiden igen.