Dahlin ställs mot gamla laget

198

Det vankas högintressant JAS-derby under fredagskvällen när våra killar tar sig ett par minuter bortåt för att ställas mot Floda/Kärra för andra gången den här säsongen.

Extra speciellt blir det för Robin Dahlin, som lämnade Floda under hösten för att ansluta till Lerum.
– Klart det är speciellt att möta sitt gamla lag, speciellt när de ser ut som de gör med tabellen med mera, säger Dahlin.

I höstens första derby så hade Dahlin precis gjort sin övergång, en match som till sist blev hetsig och hade en irriterad avslutning och efterspel.
– För min del var det att gå in i matchen och spela lugnt och enkelt för hade så stor press på mig. Upplever att matchen var irriterad men det ska de vara i ett derby.

Lerum har som det tidigare nämnts, säkrat gruppsegern redan i H1-gruppen. Floda/Kärra däremot har en kamp om andraplatsen med ett par andra lag där man är i behov av poäng – Flodas Lucas Svensson hävdar dock att pressen fortsatt ligger på Lerum, något som Dahlin inte håller med om.
– Förstår inte hur dom hävdar att pressen ligger på våran sida när det är dom som behöver ta poäng. Vi går in i ett derby och vi kommer göra allt för att vinna det medans dom har all press.

Om du ser till matchen. Vad tror du om dess utseende och matchbild?
– Tror på att vi kommer föra boll näst intill hela matchen medan dom kommer försöka kontra på oss.

Svensson hade Svanberg som primärt mål att försöka tunnla under fredagen. Dahlin däremot, han har ett namn han gärna ger sig på ett försök på hos Floda/Kärra.
– Jag hade mer än gärna satt dit Tim Larsson.

Matchen spelas i Novahallen med matchstart kl 19.30 ikväll