Matchens profil: Victor Johansson

176

Under lördagen är det dags för årets hemmapremiär i den södra allsvenskan när IBK Lund kommer på besök.

Herrarna som under förra helgen förlorade borta mot Karlstad med 10-6. Vi tog oss ett snack med Victor Johansson som spelade den matchen. – Såklart surt att förlora premiären, svår match på förhand borta en söndag kväll mot Karlstad. Tycker dock att matchen står å ställer länge men att vi tyvärr tappar greppet några minuter och då ringer det i baken tyvärr.

Därefter ligger en tuff träningsvecka bakom dem nu, där ett par av spelarna även hunnit med att spela JAS. – Tycker att man har känt av att det varit lite små surt efter förlusten. Vi har successivt ökat kvaliten och i slutet av träningsveckan har det blivit bättre.

Vad vet du om Lund? – Vet egentligen inte jättemycket mer än att dem är skickliga individuellt. En av årets nykomlingar, men inga matcher är lätta i allsvenskan och vi behöver vara påkopplade i 60 minuter.

Vad ser du som prio för er egen del? – Viktigaste blir såklart att vi sätter grundplåten samtidigt som att vi vågar spela. Fokus på vår egna prestation och inte annat som domaren eller motståndarna.

”Vigge” som brukar kunna noteras för ett par mål, gick mållös i premiären, något vi får se om det blir ändring på under lördagen. – Vill inte jinxa något men det hoppas jag absolut på!