Olofsson förlänger

391

Drygt en vecka efter att vårt A-lag blev kvalificerade för spel i allsvenskan säsongen 23/24, så står det klart att huvudtränare Anton Olofsson förlänger sitt avtal och blir kvar ytterligare en säsong. 

Olofsson som var den som tog upp laget från divison 1 under säsongen 19/20 och året därefter sånär tog en kvalplats med laget som nykomlingar i allsvenskan där man var bottentippade. 

Efter drygt ett halvår på Gotland i Visby, så återfanns han i Lerums bås under slutskedet av fjolårets säsong och så även i denna nyss avverkade säsongen. 

Rasmus Larsson från sportgruppen säger:

Fantastiskt viktig att Anton stannar. I en numera relativt smal marknad på tränarsidan, så är Anton ett av toppnamnen som är attraktiv. Taktiskt kunnig, oerhört driven och har ett starkt förtroende i gruppen. Han har visat vad han kan under de senaste åren och är rätt person om vi ska kunna ta nästa kliv. Kommande säsong bli ju kvalificerande för allsvenskan, där Antons namn är av yttersta vikt för att vi ska kunna nå våra tuffa, men klart möjliga mål.