Nominerade till årets fairplay-pris

620

Nu när vi kommit fram till deadline för nominering av årets Fair Playpris till minne av Mikael ”Harry” Harryson kan vi presentera tre mycket värdiga FBC-spelare som alla matchar de kriterier som kännetecknade ”Harry”.

Fyra FBC-are har hittills förärats det årliga Fair Play-priset –  Ellinor Falck 2018, Laura Ekman 2019 och Fabian Lakander 2020*. (delades ut 2021) samt Lasse Englund 2022.

I den här artikeln presenterar vi de tre spelare som nominerats och nu är det upp till juryn att fundera på vem man vill förära 2023 års pris. Priset innebär en inskription i den åtråvärda vandringspokalen och uttag av produkter vid ett besök hos vår leverantör Salming.

Läs om förra årets vinnare, Lasse Englund, och hans besök hos Salming. Lasse är en av spelarna i FBC Lerums JAS-lag som nu i helgen slåss om JSM-titeln i Innebandyfesten i Uppsala.

Lova Löberg, Damakademin

Lova är en tjej som ser och lyfter alla i laget. Hon är en riktig ambassadör för föreningen genom att alltid uppföra sig på bästa sätt på planen trots att det bor en riktig vinnarskalle i henne. Lova kämpar alltid in i det sista och pushar sina lagkamrater på och vid sidan av planen. Hon har dessutom visat upp en spikrak utveckling och spelar nästa säsong i div 1 i sin första säsong som senior.

Att Lova är en av lagets lagkaptener har varit en självklarhet tack vare hennes fina personlighet. 

Felix Persson, Herrakademin

Felix Persson, född 2007, har ett stort rödsvart hjärta och brinner för innebandy. Han har spelat sen 6 års ålder och kämpar och sliter. När han inte tränar eller spelar matcher så är han i hallen och följer alla typer av matcher. Han tränar med 3 lag och har redan fått chansen i JAS. Han viger sitt liv till innebandyn, månar om sina lagkamrater och är en vinnarskalle ut i fingerspetsarna. Den glädje sporten ger honom är oslagbar. Han har oftast en klubba i handen förutom när han sover. Ingenting är omöjligt om man tränar tillräckligt mycket.

Alva Kindstedt, Damakademin

Alva är en otroligt positiv tjej, spelare och lagkapten som alltid finns där för sitt lag. Med sin positivitet och alltid vänliga sätt är hon uppskattad av alla hon möter. Alva visar alltid respekt för domare och motståndare och har rättvisa som ledord. Hon ser alltid till allas bästa och sparar inte på beröm eller fina ord.