Lova Löberg vinner Fair Play-priset

274

Det är med glädje som vi kan kungöra vinnaren av årets Fair Play-pris, eller Harrypriset som det kallas i folkmun. I den hårda konkurrensen var det Lova Löberg som drog längsta strået och FBC Lerum gratulerar till den otroligt fina utnämningen.

Lova Löberg har uppmärksammats under våren där hon bl a blev den första ur föreningens fina 07-årgång som nyligen signade A-lagskontrakt inför hennes första seniorsäsong som börjar inom kort. Dessutom har hon varit en mycket viktig spelare i såväl akademilag, USM-lag och JAS-lag under säsongen där hon presterat stort under säsongen.

Att Lova väljer moderklubben FBC Lerum för sin fortsatta innebandykarriär som startade med Bagheera är ett viktigt statement och Lova är inte bara bland de bästa i sitt lag utan även en av de bästa för laget.

Nomineringen löd som så här:

Lova är en tjej som ser och lyfter alla i laget. Hon är en riktig ambassadör för föreningen genom att alltid uppföra sig på bästa sätt på planen trots att det bor en riktig vinnarskalle i henne. Lova kämpar alltid in i det sista och pushar sina lagkamrater på och vid sidan av planen. Hon har dessutom visat upp en spikrak utveckling och spelar nästa säsong i div 1 i sin första säsong som senior. Att Lova är en av lagets lagkaptener har varit en självklarhet tack vare hennes fina personlighet. 

Lova kommer nu att få en inteckning i den stora bucklan som får stå på bästa plats i ett år och hon kommer även att få besöka Salming för att utkvittera utrustning som är en del av vinsten.

Lova kommer att få priset vid ett kommande stort FBC-evenemang men när är ännu inte beslutat.

FBC Lerum applåderar och gratulerar Lova till denna fantastiska utmärkelse som är den finaste men kan få som individuell spelare i vår förening. FBC vill samtidigt också nämna att både Alva Kindberg och Felix Persson som var nominerade var med i diskussionerna ända till mållinjen. Båda är också jättefina förebilder för FBC Lerum!