Stort tack och på återseende

370

Inför höstens säsong så står det klart att ett par spelare inte kommer återfinnas i den röda tröjan kommande säsong. Spelare som varit en del av verksamheten under en längre tid, men som nu har andra åtagande framöver. 

Fabian Lakander – Studier på annan ort och därmed flytt. 

Joakim Fors – Slutar. 

Gustav Bolander – Slutar. 

Hampus Flodmar – Klar för ny klubb. 

Sebastian Bodenmalm – Slutar. 

Viktor Wedlin – Slutar. 

Rasmus Larsson från sportgruppen säger:

Tråkigt att vi tappar spelare, men det är ju en del av vår verksamhet. Ibland kommer det andra delar i livet och ibland vill man söka nya utmaningar. Vi önskar dem all lycka och hoppas vi får se dem i föreningen framöver i någon roll.

Sedan tidigare har det varit klart att Pontus Reinholdsson och Victor Johansson kommer lämna FBC Lerum. 

Håll utkik för fler nyförvärv här framöver!