Kasper Qvarfordt till FBC Lerum!

1068

FBC Lerums herrar kan nu stolt presentera säsongens tredje nyförvärv. Denna gången är det Kasper Qvarfordt som ansluter ifrån division 1-laget Hovshaga.

Qvarfordt, som är en rightfattad spelare född 2000, har Växjö IBK som moderklubb där han spelade fram till säsongen 20/21. Han noterades främst för speltid i division 1 och JAS, men har även drygt 30 matcher i SSL uppskrivet på listan där majoriteten av dem kom säsongen 19/20.

Säsongen 20/21 samt 21/22 spelade han i allsvenska Lagan och var i allra högsta grad en av anledningarna att man kvalade till SSL 20/21 med sina drygt 40 poäng på två säsonger. Han fanns då med och mötte Lerum vid ett par tillfällen med andra ord och hade efter de fina säsongerna anbud från bl a SSL.

Under den gångna säsongen blev det 22 poäng i Hovshagas dress där han spelade både vänsterback och vänsterforward.

Tränare Anton Olofsson säger såhär om senaste tillskottet:

” I mitt tycke är detta på förhand den bästa sportsliga värvningen FBC Lerum gjort någonsin. Kasper är en spelare med fantastiska kvalitéer där hans offensiva kvalitéer sticker ut lite extra, lägg där till att han är i helt rätt ålder med gedigen erfarenhet dessutom. I mina ögon skulle Kasper gå in på 4 backar i de flesta – om inte alla SSL-lag. Jag är väldigt glad att vi lyckats knyta Kasper till oss”

Vi hälsar Kasper varmt välkommen till FBC Lerum och önskar över Hovshaga lycka till under kommande säsong.