Presentation av vår nya ordförande – Linda Eriksson

1382

Vid måndagens årsmöte valdes FBC Lerums fjärde ordförande in och FBC Lerum välkomnar Linda Eriksson till den inspirerande posten som styrelsens hövding i en av Västsveriges största innebandyföreningar. Vi bad Linda presentera sig själv och tankarna om det ärofyllda uppdraget. Vi kommer även att presentera de andra personerna i styrelsen här på hemsidan inom kort.

Det är med stor glädje och entusiasm, men även stor ödmjukhet som jag tar mig an rollen som ordförande för FBC Lerum.

Mitt namn är Linda Eriksson, och vid mina 45 år har jag den stora äran att vara mamma till tre fantastiska söner tillsammans med min fina man.

Innebandy har en speciell plats i mitt hjärta då två av mina söner har varit/är aktiva spelare inom sporten, och en av dem har praktiskt taget vuxit upp i innebandyhallarna. Men även för att min man som haft stort engagemang inom klubben under många år. Genom deras engagemang har jag blivit en trogen supporter och har genom åren varit aktiv inom innebandyns värld på olika sätt. Jag har alltid försökt att bidra och engagera mig i de frågor jag har haft möjlighet att påverka.

Utanför innebandyns värld arbetar jag som IT-projektledare för Lerums kommun. Att vara projektledare har gett mig möjlighet att utveckla mina färdigheter inom att skapa struktur, hantera utmaningar och arbeta mot uppsatta mål. Dessa egenskaper kommer jag att använda som en tillgång i min roll som ordförande för föreningen.

Min passion för innebandy och min önskan att se vår förening växa och blomstra är stark. Jag brinner för att skapa en stark gemenskap inom föreningen och att erbjuda våra medlemmar en positiv och utvecklande miljö där de kan trivas och utöva sin sport.

Mitt mål som ordförande är att driva föreningen framåt genom att främja utveckling, sätta upp ambitiösa mål och skapa en strukturerad och organiserad verksamhet. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med er alla för att skapa en framgångsrik och inkluderande innebandyförening.

Tillsammans kan vi nå nya höjder och forma en plats där både spelare, anhöriga, ledare, anställda, supportrar och publik känner sig stolta och engagerade.

Stort tack för förtroendet och jag ser fram emot en spännande framtid tillsammans! ❤️???? FBC Lerum i mitt hjärta!