Kullendal inför Älvstranden

164
Foto: Christoffer Sturesson

Lerum tog förra helgen tre förväntade poäng hemma mot Burås i division 2 och nu väntar en ny ”måstematch” för laget under den kommande helgen när man ställs mot Älvstranden.

Segersiffrorna mot Burås förra helgen skrevs tillslut till 7-3 i Rydsbergshallen. Lerum lyckades då tillslut rycka ifrån gästerna i tredjeperioden.
– Jag tycker matchen kändes väldigt stabil och att det aldrig var oroligt, trots att vi bara hade 1-0 efter första och 4-2 efter andra, berättar Emil Kullendal efter matchen.

Lerum har nu spelat fyra matcher i årets division 2 och med en hel del nya ansikten i laget så har spelet alltmer börjat att sätta sig.
– De nya spelarna har kommit in svinbra i laget, både spelmässigt och socialt. Hag tycker de har anpassat sig fort till laget och hur vi spelar.

Nu väntar Älvstranden, ett lag som också haft en relativt tung inledning på säsongen, men som besitter en individuell skicklighet på flertalet spelare.
– Det lär bli ännu en match där vi kommer styra matchen och kommer vi upp i nivå så ska det bli tre poäng.

Emil berättar vidare att han tror det blir viktigt att laget är med från första tekning och når den nivå de ska besitta. Han tror även att en rödklädd spelare kan bli tungan på vågen.
– Ger vi bollen till Anton Sederström längs vänsterkanten lär det rassla i nätet.

För den som vill se Lerum möta Älvstranden på lördag så får man bege sig till Santoshallen på Hisingen där matchen börjar kl 14.15.