Dahlqvist inför Lindome borta

121
Foto: Per Johansson

Förra helgen så kunde vårt divison 2-lag bryta sin något svagare trend och ta tre poäng på hemmaplan mot Dingle. En match som under två perioder drygt var ganska jämn, innan Lerum kunde dra ifrån. Starkt sett till ett antal tunga avbräck på förhand.

Segern gjorde att man tog någon hopp upp i tabellen, men där man fortsatt har ett par poäng upp till toppen. Ska man närma sig på riktigt så behövs en stark avslutning innan julen.

Till helgen så möter man Lindome, ett lag i snarlik sits sett till tabellens utseende och matchen går därmed under det klassiska ordet ”sexpoängsmatch”. Lindome som förra året spelade division 1 och har en hel del spelare med meriter från spel än högre upp än division 1. Inte minst i Rasmus Lundström och Marcus Magnemyr för att nämna två.

För Lerums del så finns det fortsatt ett par avbräck i truppen, där det även är så att A-laget spelar samtidigt denna helgen. Det återstår att se vilket lag som tränare Gustavsson plockar ut, men där vi återigen kan lyfta fram den fina bredden som finns att ta av.

Albin Dahlqvist säger följande inför:
”Vi har haft bra träningar i veckan och vi är hungriga på fler poäng. Lindome är ett bra motstånd, vilket gör att vi kommer behöva slita för att ta 3 poäng”