Dags att studsa tillbaka för H2 i ny fredagsmatch

150
Foto: Christoffer Sturesson

Efter en ordentlig stjärnsmäll förra helgen så är det dags för vårt division 2-lag att försöka studsa tillbaka.

Det blev hela 11-0 borta mot Lindome, där man trots ett par tunga avbräck, inte ska behöva klappa igenom så mycket. Nu har man haft en träningsvecka för att försöka åtgärda problemen.
– Vi har börjat tävla mycket mer på träningarna men även suttit ner och pratat igenom vad som hände så vi kan undvika att samma sak händer igen, säger Oscar Ahlsen som är en av lagets mest rutinerade spelare.

Under hösten har man blandat fina prestationer mot topplagen, med ett par insatser där mer funnits att önska. En ganska ojämn höst, vilket även syns i tabellen.
– Vi är ett akademilag där spelare kommer och går väldigt mycket. Vissa kanske inte har innebandyn som första prioritet och därmed kan laguppställningen till varje match se väldigt olika ut. När man ska hålla en jämn prestation över tid så krävs det att det finns kontinuitet och där tappar vi ganska mycket.

Uppgiften under fredagens match kunde varit enklare. Det är nämligen Herrestad som man ska möta, ett av de absoluta topplagen.
– De roligaste matcherna är mot de bästa lagen och jag tror att på fredag så kommer vi kunna spela den ”fin” innebandyn som inte funkar i andra matcher. Samtidigt finns det ingen bättre matchtid än en fredag 20:00 i Ryddan.

Vad vill du se från ditt eget lag?
– Klubba och boll är vår starka sida. Där är vi bland de bästa i serien och jag tror vi kommer att visa det denna matchen.

Han passar på att skicka en liten morot till en av lagkamraterna som han gärna vill se lite islossning ifrån.
– Det är dags för Kullendal att inte bara passa och faktiskt träffa mål nu. Minst tre kassar från hans sida annars blir jag besviken.