Tim Sandbloms tankar inför Kalmarsund på hemmaplan

270

Efter ett par veckor utan matcher på hemmaplan så är det återigen dags för vårt herrlag att inta arenan. Denna gången ställs man mot en av årets nykomlingar, Kalmarsund Ungdom.

Förra helgen blev det till sist en förlust mot Warberg, även om man länge var med och över 60 minuter hade en klart godkänd prestation.
– Helt okej insats, svår match. Vi gör det lite för svårt ibland och måste gå tillbaka till grundplåten lite oftare. Speciellt mot bra lag på bortaplan, sen blir vi påverkade av saker vi inte kan påverka och då är det svårt att vinna, säger Tim Sandblom till hemsidan.

Just klart godkända prestationer över 60 minuter som gett ganska lite poäng, har varit ett genomgående tema under hösten, särskilt i de sista matcherna mot topplagen.
– Ja det känns som att vi alltid haft chans att vinna varje match men förlorat på egna misstag. Så är vi kyliga framöver kan det bli riktigt bra.

Efter förlusten har man ett par träningar i benen för att förbereda sig inför helgens match.
– Väldigt bra träningsvecka med mycket spring i benen. Vi har gått ner i grottan och gnuggat, Timpa ”lasch” Brithén har sätt riktigt len ut.

Nu är det alltså Kalmarsund Ungdom man ska möta, ett lag som innehåller flertalet spelare med SSL-rutin och har en fin spets.
– Svår match, nykomling så borde vara riktigt hungriga. Tror Timpa och Kappe har lite revansch att utkräva från när dom mötte Kalmarsund i kvalet förra året, går rykten om några knäckta klubbor osv så tror det kan bli en riktigt rolig match.

Vad blir viktigt för er egen del nu när ni återigen spelar på hemmaplan?
– Att vi visar att vi spelar på hemmaplan och inte spelar någon bortaplans innebandy. Och att vi fortsätter spela vårt spel även om så taket rasar in eller det kommer in hajar på plan.

Varmt välkomna till Lerums Arena imorgon lördag!