Nytt sent avgörande gav tre viktiga poäng för HJ-JAS

130
Foto: Per Johansson

Ett par matcher med tight mellanrum väntade för vårt HJ-JAS som fick maximal utdelning i dessa till sist.

I söndags besegrades Mölndal med uddamålet i en mycket viktig match.
– En match vi hade extremt mycket energi där alla bidrog och slet för varandra. Så energin och tugget va det vi framförallt tog med, säger Theo Dalblad Sannevi.

Redan under onsdagen var det dags igen, men denna gången på hemmaplan mot Göteborg/Bergum.
– En måstematch vi behövde vinna för att hålla oss kvar där uppe i tabellen. En vinst skulle göra så att vi låg bakom kärra med två poäng. Vi snackade innan att det var vi som skulle styra matchen och dra upp tempot.

Lerum gick upp till 2-0, men fick se gästerna reducera och kvittera.
– Man märkte direkt att det var vi som styrde matchen. Vi gör dem första målen och jag tror alla känner att vi kommer vinna matchen rätt komfortabelt men sen gör dem två mål egentligen från ingenting.

3-3 efter andra. Vad pratar ni om inför sista?
– Det kändes som att alla var lite frustrerade, vi gjorde inga mål och fick inget bra spel runt deras låga försvar. Vi gjorde lite ändringar i kedjorna och sa att vi skulle få upp bolltempot lite mer.

I period tre skulle man hamnade i underläge, men till sist vända och vinna med 5-4. Det sista målet kom under matchens sista minut.
– Vi går väll egentligen ner oss rätt mycket i prestation. Mycket skott i täck, men ett kvitteringsmål och sen ett sent avgörande mål där Tiger skickar motståndaren till korvkiosken och Packalén sätter den vid första stolpen. Vill även passa på att lyfta Tigers prestation denna matchen där han ännu en gång visar hur bra spelare han blivit.

Nu väntar ett längre speluppehåll för HJ-JAS under jul/nyår och nästa match spelas på hemmaplan 14 januari i Rydsbergshallen när laget möter Lindås.