Bingo & FBC Lerum

388

Det har ju inte undgått någon att Lerum har en kändis som flyttat hem. Julia Franzén, känd från Robinson och Bachelorette, hade hemlängtan och bor numera i Lerum och har ju då också fått med sig sin make Bingo Rimér. FBC Lerum har tecknat ett unikt samarbetsavtal med den rikskände fotografen och han kommer till hösten att bli klubbens exklusiva partner vad gäller våra lagfoton.

FBC Lerum står inför en fantastisk innebandysäsong när man både firar avancemang till nya Allsvenskan för herrlaget och nya regionala div 1 för damlaget samtidigt som klubben firar 40-årsjubileum med allt vad det innebär. Att dokumentera den här jubileumssäsongen blir viktigt och då önskar klubben få öka professionaliteten på våra lagfoton för att kunna dra nytta av detta i dialogen med våra samarbetspartners och sponsorer.

Bingo själv kommenterar:

”Riktigt kul att få bidra med min kompetens här på min nya hemort och kunna lyfta FBC Lerum ännu ett steg när klubben ska nå nya höjder. Julia tycker det är skitkul och hon älskar innebandy och ser fram emot att gå på många matcher till hösten.”

FBC Lerums ambassadör Mats ”Lomis” Lomander är sprudlande glad:

”Det är precis såna här rubriker vi vill sprida för att få dels Lerum att sättas på kartan men också för att skapa den varumärkeskännedom som klubben siktar mot som kommer att gynna arbetet med sponsorer.”