Tack Anton och lycka till!

791
Foto: Christoffer Sturesson

En av årets mest framstående spelare, Anton Svanberg, väljer inför kommande säsong att testa spel ett steg högre upp i en SSL-klubb.

Svanberg som under den gånga säsongen noterades för 39 poäng, men hela 31 gjorda mål trots att han spelade back. Med de siffrorna så var han tredje bästa målskytten i hela serien, där bara Wille Knuthas och Max Källerteg var bättre vilket vittnar om storheten i det hela.

Svanberg som hunnit med tre säsonger i den röda tröjan, där han under sin ankomst från moderklubben Göteborg, främst spelade vänsterforward, men som därefter tagit klivet ner i planen under de sista två säsongerna.

Anton Olofsson säger följande om sin spelare som lämnar för nya utmaningar:
”Anton har haft en fantastiskt fin utveckling hos oss under dessa säsonger, det är alltid tråkigt när man tappar spelare och i synnerhet bra killar som Anton, men jag önskar honom stort lycka till i sin nya miljö”

Anton kommer inom kort presenteras av sin nya förening och vi önskar honom all lycka kommande säsong i debuten i SSL.