Nytt kontrakt för William Ljungqvist

128

Vi fortsätter att presentera kontraktsförlängningar och nästa spelare är den egna produkten, William Ljungqvist. Trots sin blygsamma ålder, så har han precis slutfört sin sjätte säsong i klubbens A-lag och har därmed hunnit bli en av de mer rutinerade i truppen.

Säsongen 22/23 stod han för sin poängbästa säsong hittills med 26 poäng, där han denna säsongen noterades för 21, där just målskyttet är det som sticker ut i siffrorna. Ljungqvist har nu gjort 65 mål i A-laget på de 99 matcherna som han är registrerad för, där han även testas som back under vissa matcher genom åren. Under säsongen så har han använts i flera olika formationer, men fick lite extra islossning när han fick förtroende tillsammans med Joel Ekström och Fredrik Bäckman.

Anton Olofsson säger såhär om förlängningen:
”William är en egen produkt som stadigt utvecklats och tagit steg år för år, det känns jättebra att han fortsatt är med på resan framåt!”

Huvudpersonen Ljungqvist fyller i:
”Grymt skönt att ha signat nytt kontrakt och veta att man spelar innebandy i Lerum i ytterligare två år. Det är ju min moderklubb så jag hade ju inget annat i tankarna. Intressant att se hur nästa år i den nya allsvenskan blir och vad vi kan prestera”.