Poängligavinnaren Joel Ekström förlänger sitt kontrakt

204

Nästa spelare att förlänga sitt avtal är ingen mindre än Joel Ekström, som vann poängligan i serien under den gångna säsongen. Ekström som numera är känd som en offensiv kraft av hög klass, har hunnit med att nå ett imponerande poängsnitt på sina sex säsonger i A-laget.

Där har han noterats för 276 poäng, fördelat på 168 mål samt 108 assist vilket då bara är i seriesammanhang, där han utöver det spottat in poäng i diverse juniorserier. Även under säsongen 20/21 vann han poängligan, då på imponerande 68 poäng vilket är hans poängbästa säsong.

Ekström som också testat på spel i SSL med Mullsjö, samt varit med i U19-landslaget och spelat VM, blir moderklubben trogen ytterligare en tid framöver där man kommande säsong spelar i den nya allsvenskan.

Anton Olofsson säger såhär om Ekström förlängning:
”En såklart riktigt viktig förlängning, han behöver ju ingen närmare beskrivning! En av världens bästa forwards i sista tredjedelen.”