Leon Arvidsson blir Lerums tredje nyförvärv

332

Tredje nyförvärvet för FBC Lerum herrar inför nästa säsong är Leon Arvidsson. Arvidsson som senaste säsongen representerade föra detta seriekollegan FBC Partille som ramlade ur den Södra Allsvenskan.

Arvidsson är född 2005 och har under flera år varit en av områdets mest lovande spelare. Backen med IBK Alingsås som moderklubb, har alltså en säsong bakom sig i allsvenskan, där han året innan även vann ett brons i JAS-klassen när Alingsås och Partille kombinerade lag. Utöver det så har han även ett brons med Västergötland i SDF-SM där han var en av de ledande spelarna.

Anton Olofsson säger följande om sitt senaste nyförvärv:
”Äntligen! Leon är en spelare vi följt en längre tid och egentligen försökt få till oss inför varje säsong de senaste åren så givetvis känns det jättebra att det klaffade denna gången.”

Arvidsson själv är positiv till det som stundar:
”Jag ser verkligen fram emot att bli en del av FBC Lerum. Deras spelstil är mycket offensiv och underhållande, vilket jag tror kommer att passa mig utmärkt. Jag har höga förhoppningar på att kunna bidra till lagets framgångar och hjälpa Lerum att komma till nytt kval.