FBC Lerum signar Tyra Glimfjord

147

Mycket glädjande kan vi presentera värvningen av Tyra Glimfjord. Den 19-åriga Lerumsbon med moderklubb FBC Partille blir ett värdefullt tillskott till truppen. Tyra har den gångna säsongen tillhört Partilles allsvenska trupp och slutförde seriespelet i Floda på en dubbellicens. Tyra ansluter till laget den 13 maj när försäsongsträningen startar upp och hon kommer spela i tröja nummer 5.

FBC Lerums huvudtränare Mattias Flodén säger följande om Tyra som nyförvärv:

Jag har följt Tyra i lite drygt 1,5 år och är väldig glad över att vi hittat en överenskommelse med henne och FBC Partille. Tyra är en löpstark och intensiv spelare med fina handleder och bra spelförståelse. Hon kan spela både back och center vilket är positivt för vårt lagbygge och det ger oss fler möjligheter i matchcoachningen. Som person är Tyra ambitiös, utvecklingsbenägen och har stor passion för innebandyn vilket matchar vår verksamhet. Varmt välkommen till FBC Lerum.”

Tyra säger så här om sitt beslut att skriva på för FBC Lerum:

Det ska bli väldigt roligt att få spela med er i Lerum. Är taggad på nästkommande säsong i nya division 1 och för att se hur långt vi kan gå tillsammans. Förhoppningsvis kan jag tillföra något bra. 

Avslutningsvis vill vi tacka FBC Partille för en bra dialog och önskar lycka till med säsongen.