Vincent ny målvakt i FBC!

448

Vincent Sohlström heter Lerums senaste nyförvärv, en målvakt som ansluter ifrån IBK Alingsås. Han ser till att målvaktsposten blir komplett och bildar därmed duo med Philip Tapper som tidigare förlängt sitt avtal.

Sohlström med Sandareds IBS som moderklubb, har senaste tre säsongerna spelat i IBK Alingsås och genomgående varit en av de bästa målvakterna i division 1. Sohlström som är födda 1993 och därmed blir en av de mest rutinerade i truppen.

Sohlström säger såhär om sitt val att spela i Lerum:

”Ja, först och främst ska det såklart bli kul. Kul och utmanande att få tävla på hög nivå. Känns lite mer ”på riktigt” nu när det är den nya allsvenskan.
Sen är det ju i stort sett ett helt nytt lag och en helt ny förening för mig att lära känna. Det ska också bli kul!”

Anton Olofsson kommenterar Sohlströms intåg:

”Vincent har en riktigt fin säsong bakom sig och han tillsammans med Tapper känns som ett väldigt bra målvaktspar Vincent med lite mer rutin och Tapper en målvakt påväg uppåt i sin karriär, det känns tryggt.”

Vi önskar Alingsås lycka till under kommande säsong.