Alva Lindqvist förlänger!

80

Mycket glädjande kan vi meddela att vår skickliga målvakt, 18-åriga Alva Lindqvist, har skrivit ett nytt kontrakt och fortsätter resan med FBC Lerum.

Alva, vars moderklubb är Wårgårda IBK, anslöt till FBC Lerum i september 2022. Under sina två säsonger har hon bidragit med värdefull kompetens till både JAS och A-lag. En stor höjdpunkt för Alva så här långt i karriären var Distriktalags SM i Umeå 2022 där hon med sitt Västergötland vann en bronsmedalj.

Alva säger följande om sitt beslut att förlänga med FBC Lerum.

– Det är en spännande säsong som vi har framför oss och det vill jag vara en del av! Trivs väldigt bra i laget och hoppas på en fortsatt utveckling tillsammans mot nya mål.

Sportchef och huvudtränare Mattias Flodén kommenterar.
– Alva är en uppskattad lagkamrat och viktig pusselbit i lagbygget. Det är superfina nyheter att hon signat ett nytt kontrakt. Hennes tekniskt följsamma rörelsemönster i målområdet och vassa utkast tillför fina kompetenser till vårt lag. Med höga ambitioner och stort tävlingsfokus driver hon sin utveckling och skapar energi till laget. Det skall bli spännande att se hennes fortsatta resa med oss i nya division 1.