Sista chansen: Restplatser till SummerCamp

1240

SummerCamp är bara två veckor bort men det finns fortfarande några få platser kvar. Här nedanför ser du namnen på alla de som redan är anmälda. Nu gäller först till kvarn – men absolut senast torsdag klockan 09.00. Anmäl ditt barn nu direkt, information om detta finns i länken längst ner i nyheten. OBS! Vänta med inbetalning tills ni (via mejl) fått besked om att det fortfarande finns plats.

Tanken är att vi ska ha fyra grupper med 23 spelare i varje. Just nu är följande spelare anmälda i de olika grupperna. OBS! Gruppindelningen kommer att justeras så att grupperna blir jämnstora.

Listan uppdateras kontinuerligt. Senaste uppdatering 2015-07-28.

Grupp A | Pojkar och flickor födda 2001–2002
David Jakobsson, Ebba Johansson, Elias Brouzell, Elias Sandin, Emil Aabol, Eric Sångberg, Erik Norrsell, Felix Arvidsson, Gustav Bolander, Gustav Bäckevall, Gustav Olsson, Hanna Petersén, Joel Priore, Jonathan Sunnerstam, Jonathan Vikberg, Josefin Bistedt, Kevin Witehall, Laura Ekman, Lisa Vikman, Lucas White, Ludwig Sandström, Madeleine Antonsson, Melker Augustsson, Oscar Johansson, Petter Bratland, Svea Brasta, Tim Svan, Tova Pettersson.

Grupp B | Flickor födda 2003–2004
Alice Klintberg, Elsa Berg, Emma Brydolf, Felicia Göransson, Klara Sandin, Lina Engström, Linn Löfberg, Lisa Bergqvist, Natalie Wollberg.

Grupp C | Pojkar födda 2003–2004
Albin Hansson, Alvin Haraldsson, Elias Fredman, Erik Backlund, Erik Fyrk, Erik Samuelsson, Fabian Lakander, Gustav Biveby, Isac Ekeroth, Jannik Peters, Jhon Johansson, Jonatan Strid, Lukas Engström, Lukas Nilsson, Marcus Lindqvist, Max Weber, Oliver Gusso, Oskar Willsund, Simon Karlsson, Simon Wallén, Thor Sandquist, Victor Johansson, Viktor Johansson, Vilgot Thyrén, William Warenius.

Grupp D | Pojkar och flickor födda 2005
Alice Hultén, Alvin Söderberg, Anton Frost, Carl Wising, Ebba Hedlund, Elsa Norrsell, Elvis Jakobsson, Emanuel Stenqvist, Emma Elfström, Erik Brendelökken, Herman Kindmark Tinander, Hugo Littemyr, Jacob Tegner, Johanna Biveby, Jon Pettersson, Karl Dahlsjö, Oskar Persson, Sofie Molander, Stina Persson, Vega Skoglund, Viktor Björklund.

  Klicka här för info om lägret och hur du anmäler dig.