Nya styrelsen är igång!

523

På förra veckans årsmöte valdes FBC Lerums styrelse för säsongen 2019-2020. Fyra nya ledamöter valdes in i styrelsen..

Under förra veckans årsmöte konfirmerades verksamhetsåret 18/19 och medlemmarna röstade ja till nya verksamhetsplanen. Som mötesordförande hade vi äran att ha kommunalrådet Eva Andersson (C). Fyra nya personer valdes in i styrelsen. Det är med glädje vi välkomnar Josefine Albinsson, Anna Björkroth, Anders Pettersson och Tomas Littemyr. Igår sparkade teamet igång med en grillkväll för att lära känna varandra. Läs mer om de nya i nyheten om valberedningens arbete.

Mer från årsmötet: FBC Lerum gör ett stabilt år ekonomiskt framför allt tack vare att ha bra koll på sin kostnadsbild samt en 10-procentig ökning av intäkterna. Detta ger möjlighet att investera i den intressanta framtid klubben har, både sportsligt och organisatoriskt. Detta innebär att föreningen klarar alla krav för att nå elitlicensen som träder i full kraft efter kommande säsong.

Klubben tackar också de styrelsemedlemmar som avtackades på årsmötet, dvs Anna Ström, Minna Teir Brendelökken, Martin Olofsson och Marie Eckerdal.