Noah förstärker på office

452

Vi har glädjen att meddela att FBC Lerum har förstärkt föreningens office. Sedan förra veckan jobbar Noah Johansson 60% för föreningen som föreningsutvecklare i en projektanställning. Han bildar team med Christoffer Sturesson som professionell kraft i klubben. Noah kommer ansvara för föreningsnära uppgifter så som ledarservice, material, café, träningstider, camper/cuper etc. Nyrekryteringen innebär att Sture framöver arbetar som marknadsansvarig med fokus på intäktsbringande aktiviteter såsom sponsring, evenemang och dylikt. 

Noah Johansson tog studenten i somras och är för många ett bekant ansikte då han är tongivande spelare i föreningens A-lag Herr. 

Arbetstiderna kommer att variera något, men som medlem kommer du alltid att kunna nå Noah i Rydsbergshallen på tisdagar 12:00-18:00. 
Förutom ovan nämnda ansvarsområden kommer Noah också att fungera som spelarutvecklare på ungdomssidan – ett fortsatt steg för FBC Lerum i arbetet med att säkerställa internutbildning av våra ledare och spelare.

Föreningens ordf. Pontus Larsson kommenterar: 
– Känns kanon att ha Noah Johansson engagerad i ännu en roll i föreningen. Inte bara som poänggörare i A-laget utan nu också som nav och nyckel i organisationen som föreningsutvecklare. Noah känner föreningen och jag är övertygad att han kommer hjälpa föreningen till att ta ytterligare steg i kvalitén. 

Kommentar Noah
– Det känns väldigt roligt att få möjlighet att kunna jobba inom Lerum och kunna bidra till att klubben utvecklas även utanför planen. Jag skulle utveckla vilka bidra till att utveckla en starkare organisation med tydliga funktioner, fler anställda. Som exempel runt matchdagarna ska det synas på orten att det är match, där jag tror att Stures nya roll kommer vara en nyckel. Tycker även att det skulle behöva en hemvist som exempel  ett kansli eller en klubblokal.  

Kontakt: 
FBC Lerum 
Marknad/Sponsring/Camper: 
Christoffer Sturesson, christoffer.sturesson@fbclerum.se, 0704-834455

Ledare, Klubbshop/material, Café, Halltider etc. 
Noah Johansson, office@fbclerum.se, 0763-976546