Årets näst sista match för HJ-JAS

140

Förra helgens JAS-match mot Mölndal blev flyttad och istället är det dags under söndagen att möte Ale för våra jas-killar.

Det är därmed drygt två veckor sedan man övertygande slog Göteborg på bortaplan.
– Vi har inte haft någon separat jas träning, men många av oss spelar tillsammans i div 2. Fokuset har väl legat på att spela lite rakare och ta oss in på mål, säger Tiger Forsberg till hemsidan.

Detta är andra gången man möter Ale. Höstens möte slutade med en 11-1 seger även om det var tight efter två spelade perioder.
– Har för mig att den matchen var rätt kass från vår sida. Kommer inte alls upp i nivå i första och andra. I tredje kommer vi upp bättre och stänger matchen.

Vad tror du om matchen mot Ale?
– Jag har dålig koll på Ale, men vi har att lag som ska styra matchen mot alla lag i serien. Samtidigt kan vi inte underskatta dem, jobbet måste göras. Jag ser fram emot en målrik match som vi har koll på rakt igenom.

Om du ser till er själva – vad har ni som kan ge er tre poäng?
– Det är såklart mycket som spelar in, men jag tror att vårt lugn är viktigt. Vi vet vad vi kan och är bekväma i vårt försvarsspel. Vi vet att om vi spelar bra kan vi slå de flesta.

Forsberg som är född 2005 gör sin första JAS-säsong och har även fått mycket förtroende i division 2. En klar omställning sett till fjolårets serier.
– Det har varit riktigt kul. Roligt att får spela med så kompetenta spelare, jag utvecklas varje match och träning. Killarna i laget är väldigt goa och har välkomnat mig bra.

Matchen spelas i Ale Kulturrum klockan 12.30 under söndagen.