Succé för Bagheera Champions League

167
Foto: Christoffer Sturesson

I lördags bjöds det in till fest i Lerums Arena när Bagheera Champions League genomfördes. Fyra planer var uppbyggda på Arenans två spelplaner vilket skapade mängder med härlig innebandy under drygt fem timmar.

Nitton lag från åtta föreningar deltog med både pojk och flicklag födda 2014. Det var första gången dessa spelare fick testa på matchspel och det bjöds på stor glädje, många mål av utespelarna och snygga räddningar från målvakterna. I slutet fick samtliga deltagare dessutom medalj för att föreviga minnet från sina första matcher.

Vi riktar ett stort tack till de deltagande föreningarna Lindome IBK, Pixbo Wallenstam, Landvetter IBK, Öckerö IBK, IBF Backadalen, FBC Partille och Lindås IBK för ett gott deltagande.

Vi riktar också ett stort tack till alla föräldrar som hjälpte till att bemanna sekretariat, café och entré med kontroll av vaccinationsbevis. Utan alla dessa hade inte dagen kunnat genomföras.

Vi ser fram emot att välkomna lag födda 2015 till Bagheera Champions League 2022!