FBC Lerum förstärker på backsidan

737

FBC Lerum kan stolt presentera säsongens tredje nyförvärv till herrarna. Det är Jesper Holm som ansluter från division 1-klubben Kungälv.

Välkommen! Hur är känslan?

– Känslan är väldigt bra! Känns kul och inspirerande att komma till en klubb som Lerum, säger Holm.

Holm som från början har Ale som moderklubb har tre år bakom sig i division 1 där han även hunnit med lite JAS-matcher.
– Jag har haft tre roliga och lärorika år i Kungälv, varit en fantastisk resa där både jag och laget har utvecklats mycket.

Hur ser du på föreningen Lerum och det som väntar?
– Jag har fått ett bra välkomnade av alla i laget. Man märker att man kommit till en klubb med mycket talang med höga ambitioner och mål. Jag ser att kommande säsong kommer bli lärorik för min egen del och för lagets del en spännande säsong!

Allsvenskan södra ser ut att bli än tuffare kommande säsong, där det kommer krävas mycket av spelarna och laget.
– Kommer bli tufft men ser oss som utmanare till SSL-kval de är dit vi vill och dit vi ska. Alla i laget vet vad vi har för mål inför säsongen och alla är beredda att lägga den tiden som behövs för att ta sig dit! Så ser att våra chanser är höga till att knipa en av dem fyra kvalplatserna.

Vad känner du själv att du vill bidra med och utveckla?
– Jag vill bidra med energi och ett driv att aldrig ge upp, självklart hade vart kul att bidra med lite poäng också. Jag ser steget till Lerum som min chans att bli en mer komplett innebandyspelare och chansen att ta min innebandy till en ny nivå!

Anton Olofsson säger följande om senaste tillskottet:
– Grymt kul att få in Jesper! En ung och ambitiös spelare som kommer från en fin säsong. Jag tror han kommer utvecklas mycket i vår verksamhet.