Lerum och Lundgren överens om att gå skilda vägar

1290
Foto: Christoffer Sturesson

Det står klart att målvakten Kalle Lundgren lämnar FBC Lerum några dagar innan månadens slut för att slutföra säsongen i en annan förening.

Kalle som inför säsongen anslöt från Pixbo Wallenstam och blev en av tre målvakter i A-truppen. Under hösten har Kalle startat fyra matcher, men har därefter saknats på grund av skada under de senaste matcherna.

I samråd har man nu kommit överens om att bryta avtalet och Lundgrens nya klubb kommer inom kort att presentera honom.

Rasmus Larsson från sportgruppen säger följande:
Kalle kom in för att komplettera och konkurrera med Pagoldh och Tapper. Han har imponerat med sin proffsighet, där han är oerhört noggrann i sitt arbete både på och utanför planen. Med en knappare speltid på slutet så enades vi om detta för att kunna möjliggöra mer minuter under sista delen av säsongen.

FBC Lerum önskar Kalle ett stort lycka till framöver.