Alva Lindqvist signar nytt

202

Vi kan glädjande meddela en kontraktsförlängning med vår skickliga 17-åriga målvakt Alva Lindqvist. I augusti 2022 anslöt Alva från Fristad till FBC Lerum.

Det blev en händelserik säsong med stort ansvar i JAS-laget, imponerande insatser och en bronsmedalj på SDF SM med Västergötland samt mer speltid med A-laget under slutfasen av seriespelet. Alva säger så här om beslutet att stanna kvar i FBC:

-Jag tror att säsongen kommer bjuda på mycket roligt och nya utmaningar vilken jag vill vara en del av! Laget är till mestadels nytt men redan nu känns lagsammanhållningen riktigt bra så det ska blir spännande att se vad detta laget kan nå!

Huvudtränare Mattias Flodén kommenterar:

Det är en fin känsla att Alva fortsätter resan med oss. Alva är en målvakt med spetskvalitéer som älskar att tävla och ju större utmaningen är desto mer sporras hon. Vi har med denna signering skapat en utvecklande konkurrenssituation för målvakterna och jag vågar säga att vi utan tvekan har seriens bästa målvaktsuppsättning vilket ger oss förutsättningar att nå våra målsättningar.