Matchens profil Adrian Söderberg inför Warberg

212

Med en skön seger i ryggen så väntar en ny tuff match i den södra allsvenskan under lördagen för vårt herrlag.

Denna gången borta mot Warberg. Förra helgen kunde man återvända från Skåne med tre tunga poäng i bagaget efter en fin vändning mot Höllviken.
– I stort sett tycker jag vi gör en väldigt bra match. Alla matcher har både bra och dåliga perioder. Vi har några tuffa minuter i andra perioden där, om jag minns rätt, släpper in 3-4 kassar. Efter det reser vi oss och det hela slutar med att vi åker hem med tre poäng, säger Adrian Söderberg.

Hur har träningsveckan sett ut?
– Vi började träningsveckan med lite skottövningar och lätt fys. Nu senare i veckan har vi kört mer matchspel och det har varit högintensivt. Vi är helt enkelt förbereda inför helgens match.

Nu väntar Warberg som förra helgen slog Hovslätt i toppmötet. En match med en dramatisk avslutning.
– Alltid kul att möta Warberg. Det kommer vara högt tempo och en jämn match. Utöver det har jag inga fler tankar. Det är bara att gå ut och köra på som vilken annan match som helst.

Vad blir viktigt i ert eget spel?
– Nyckeln för tre poäng kommer vara att lita på vårt eget spel, ha tålamod och när läget väl kommer ska bollen smeka nätet bakom Vonk.

Matchen spelas imorgon lördag med matchstart kl 15.00 i Sparbanken Wictory Center. Kan du inte se matchen på plats så går den även att se på innebandy.tv