Även Lucas Svensson skriver nytt kontrakt med Lerum

207

Nästa spelare som valt att förlänga med FBC Lerum är ingen mindre än Lucas Svensson. Den reslige forwarden som kom från Floda inför fjolårets säsong och var redan då en viktig del i lagets JAS-framgångar bland annat när man tog sig till Innebandyfesten.

12 poäng i allsvenskan under debutsäsongen har mer än fördubblats detta året när han slutade på 25 poäng, vilket gav honom en fjärdeplats i den interna poängligan. Svensson har visat sig användbar på olika positioner och haft förtroende i flertalet olika spelformer emellanåt. Han har även hunnit med att representera Pixbo i JAS via en dubbellicens där han varit en av lagets mest framstående spelare, där laget fortsatt slåss om en plats på Innebandyfesten.

Anton Olofsson kommenterar Lucas förlängning:
– Lucas har tagit stora kliv i sin utveckling under sina två år hos oss och det känns givetvis mycket bra att kunna bygga vidare med honom i laget.

Svensson själv säger följande om sin förlängning:
– Det känns riktigt bra att förlänga mitt avtal med Lerum. Jag trivs väldigt bra i laget och tror att det är rätt steg för mig i min utveckling. Helt enkelt en förening och en klubb värd att förlänga med.