Sandblom är nästa spelare att skriva nytt kontrakt med Lerum

294

Lagbygget inför den kommande säsongen fortsätter och vi kan nu presentera en viktig kontraktsförlängning. Det är Tim Sandblom som valt att förlänga sitt avtal och som därmed blir nästa pusselbit i lagbygget.

Sandblom som under säsongen 19/20 anslöt på dubbellicens från IBK Göteborg och var med när laget vann serien och sedan tog klivet upp till Allsvenskan. Sandblom är nu inne på sin fjärde säsong som Lerumspelare och har växt ut till en tongivande spelare, där han även agerat lagkapten under perioder.

Denna säsongen noterades han för 23 poäng i grundserien, fördelat på fem mål och 18 assist vilket var hans klart poängbästa säsong hittills i allsvenskan och Lerum. Då har han även i flertalet matcher placerats på en backposition ska tilläggas.

Anton Olofsson säger följande om förlängningen:
”Tim är också en spelare som stadigt utvecklats fint hos oss sedan han kom och börjar verkligen blomma ut till en riktigt viktig och tongivande spelare för oss. Det känns superbra att ha kvar honom över kommande säsonger!”